De Klarälven bezien vanaf de kano!

Nou, dat was wat, dat familiebezoek, dat liep uit op een afspraak samen met vrienden, met de kano de Klarälven te bewonderen.

Soort midlife crisis??
Afspraken werden gemaakt, e.e.a. bij elkaar gezocht en we troffen elkaar op de zondag ervoor in Ons Huset.

Ik hoefde niet mee, haha, maar mocht vooraf “meehelpen”. Eerst bedden opmaken, heren een beetje wegwijs maken in Ons Huset, de volgende ochtend wegbrengen naar caming By, waar de kano’s voor ze klaar lagen, 2 kano,s waren besproken!

Tsja, gezien het picknickgehalte ( veel voeding, de nodige borden, tent en matrasjes voor Gerton, de rugzakken met van alles en nog wat, maar heel goed verpakt!! voor de andere 3 jongens, Angelo, Guido en Quido) bleek later, na eerst een soort “proefpakken”  dat er 3 kano’s nodig waren, waarvan er 1 een zelfs een tweepersoons was!

Dus hup , hoewel hup, het pakken duurde even, logisch 😀 …..Tim, de Engelsman van camping Byn bekeek alles en had wel een vraag bij de Picnickmand: Are you going for a picknick? ( in very sophistic English)
G: yes, we are!
Tim: and to you have Pimm’s?
G: Yes, of course!
Tim: That’s oke! ( with a smile, don’t know what he thinks, but still polite!)

Tim brengt de heren met heel en houwen naar Sysslebäck.

Eind van de dagen kwam er een mooie blog van Angelo op Fb hoe de dag was geweest.
Vele leuke en toch ook wel beetje jalourse berichtjes! ( dus reagerende heren en dames, jullie kunnen dit ook, gewoon naar Zweden, eventueel eerst naar Ons Huset, of om later heerlijk bij te komen!)

Het was hard werken voor de heren, veel tegenwind, beetje zon, een paar buien “op de kop”, badderen in de Klarälven!! ( in juni koud hoor!!, met dat ijswater uit Noorwegen).
Daarnaast een plek zoeken voor het wildkamperen in de hangmat of in tentje.
Maar ook veel muggen en die kleine verrekte knotten. Die kunnen steken!! gelukkig daar zijn van die leuke “hoedjes” voor!
Maar bovenal veel genieten van hun tocht, natuurschoon, lol, lekker eten en wetende dat niet veel hen voor waren gegaan. Ze deden het toch maar even!!

Chapeau jongens!! kram ( omhelzing) Karin

 

 

Nog geen reacties.

Geef een reactie